Personvernerklæring


Hvem vi er

Plissehjelpen.no eies og drives av Soleja AS (org. nr: 924506741MVA)

Firma-/postadresse:
Gamle Laudalsvei 78
4534 MARNARDAL

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Betalingsløsning

Når du bestiller varer fra vår nettbutikk, samler vi inn navn, telefonnummer, e-postadresse og faktura-/ leveringsadresse som en del av betalingsprosessen.

Kontaktskjemaer

Henvendelser til oss som er sendt via kontaktskjema oppbevares i en database for enkel og effektiv behandling fra vår kundeserviceavdeling. Det er ikke mulig å bruke kontaktskjema på vår nettside uten å akseptere vilkårene som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Informasjonskapsler

Når du besøker og bruker dette nettstedet kan informasjonskapsler med følgende funksjoner bli lagret i din nettleser:

Om du besøker en innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Vi kan ikke bruke informasjon fra disse informasjonskapslene til å identifisere deg som person.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde innebygde elementer (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Nettstedbruk spores via Google Analytics og Facebook Pixel. Du kan lese deres respektive personvernerklæringer her:

Hvem vi deler dine opplysninger med

Dersom du bestiller varer gjennom vår nettbutikk, er det nødvendig å dele personopplysningene dine med underleverandører (betalingsløsning og frakt) for å gjennomføre leveringen av dine produkter.

Hvor blir opplysningene lagret.

Kundeopplysninger blir lagret hos vår webhost, ProISP samt hos vår leverandør av betalingsløsning, NETS.

Du kan lese de respektive leverandørenes vilkår for personvern her:

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis benytter våre kontaktskjemaer, blir henvendelsen og informasjon om avsender lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan system på oppfølging av spørsmål fra våre besøkende og kunder.

Kundeopplysninger fra de som handler i nettbutikken vår blir lagret på ubestemt tid, og av regnskapsmessige årsaker i minimum 24 måneder.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har benyttet kontaktskjema, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.